Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΚΟΥΙΖ: Τι δεν πρέπει να ξεχάσουμε όταν βγούμε στην αγορά της Βέροιας;

Είναι κοινά αποδεκτό πως μια βόλτα στην αγορά της Βέροιας θα πρέπει να συνοδευτεί στο τέλος μ' έναν καφέ ή με μια στάση για ένα γρήγορο τσιπουράκι. Μετά το shopping therapy, αν αναζητάς ένα ηλιόλουστο στέκι (αν κάτσεις έξω) ή ένα υπέροχο περιβάλλον (στο εσωτερικό του καταστήματος) τότε η επιλογή είναι μια! Τι δεν πρέπει να ξεχάσουμε λοιπόν, όταν βγούμε στην αγορά της Βέροιας; Μα φυσικά, να κάνουμε μια στάση στα...
«Μπακαλιαράκια του Χάρη» στην οδό Κεντρικής. στο οποίο βρίσκουμε καθημερινά, ολόφρεσκο τηγανιτό μπακαλιάρο και θαλασσινά, συνοδευόμενα από τραγανές τηγανιτές πατάτες και σερβιρισμένα στη λαδόκολλα! Και το ωραίο; ΜΟΝΟ με 5€! Βρίσκουμε φρέσκο ψάρι και θαλασσονοστιμιές, σαλάτες και φυσικά καλό τσίπουρο, κρασιά και μπύρες. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στα κρεατικά, για την ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Και στο τέλος για να γλυκαθούμε, τα «Μπακαλιαράκια του Χάρη» μας κερνάνε και λαχταριστούς λουκουμάδες με μελάκι, ότι πρέπει για τη νηστεία! 
Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τη νηστεία για να εκτιμήσουμε τα «Μπακαλιαράκια του Χάρη», αλλά τώρα;;; Ένας λόγος παραπάνω! Και μην ξεχνάτε... με ένα τηλέφωνο στο 2331064244 και 6980965060, μπορείτε να έχετε όλο τον κατάλογο στο χώρο σας! Μην παιδεύεστε να τηγανίσετε μπακαλιάρο και θαλασσινά στην κουζίνα σας... Με ένα τηλέφωνο τα απολαμβάνετε ζεστά στο χώρο σας και κυρίως... άοσμα! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ:





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ