Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντυπωσίασε τα μικρά παιδιά η θεατρική παράσταση του «Ρομπέν των Δασών» στη «Στέγη»

Μια εκπληκτική παιδική θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσαν χθες το απόγευμα στη «Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» τα μικρά παιδιά της Βέροιας. Η εντυπωσιακή παράσταση από τον κουκλοθίασο redicolo, με τίτλο «Ρομπέν των Δασών - η αληθινή ιστορία», με κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος, καταχειροκροτήθηκε και απέσπασε τις θετικές κριτικές από όλο τον κόσμο.

Με ζωντανή μουσική, συνεχείς εναλλαγές και συναρπαστική δράση, η παράσταση καθήλωσε μικρούς και μεγάλους θεατές μέσα από τη διάδραση και το έξυπνο χιούμορ. Πρόκειται για μία διαφορετική προσέγγιση του γνωστού Ρομπέν των Δασών, πάνω σε πρωτότυπο κείμενο που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση. Ο Ρομπέν του κουκλοθιάσου redicolo πολεμάει χωρίς συντρόφους, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πιστεύει ότι μπορεί να σώσει όλο τον κόσμο μόνος του. 
Πομπώδης και φαντασμένος, με χαρακτηριστικά σούπερ ήρωα, καταλήγει να είναι ένας κωμικός Ρομπέν, ένας Ρομπέν αντιήρωας, που μέσα από τα παθήματα του διασκεδάζει και αφυπνίζει. Απέναντι στον ατομικισμό, την προσωπολατρία και την ανάθεση των δικών μας προβλημάτων σε άλλους, η παράσταση επιχείρησε να αναδείξει αξίες όπως είναι η συλλογικότητα, το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία και η αλληλεγγύη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ