Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγανάκτηση από τους επισκέπτες την Κυριακή στη Βεργίνα

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΕΙΔΗΣΗ
«Ήρθαμε κι εμείς να δούμε τη Βεργίνα. Τσεκάρουμε από χθες στο ίντερνετ ότι είναι ανοιχτά. Ερχόμαστε και τα βλέπουμε όλα κλειστά. Ουρές ο κόσμος και τα πούλμαν εντωμεταξύ, μεγάλοι άνθρωποι από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας που είχαν έρθει μονοήμερη εκδρομή έχοντας όλοι την ενημέρωση ότι είναι ανοιχτά. Μοναδικό σημείο ενημέρωσης ένα χειρόγραφο χαρτί σε διπλανό κτήριο που έλεγε «Κυριακή 27/12 κλειστά»...
Ακόμα και η πινακίδα στην κεντρική είσοδο με το εορταστικό ωράριο έλεγε ότι σήμερα είναι ανοιχτά. Βλέπω έναν τύπο μέσα από τα κάγκελα της εισόδου και τον ρωτάω γιατί είναι κλειστά. «Αποχή από εργασία» μου λέει. 
«Πως, έτσι; Στα καλά καθούμενα; Γιατί δεν ενημερώσατε;». Καμία απάντηση.
«Με τι αιτήματα είναι η αποχή, αν επιτρέπεται;», ξαναρωτώ.
«Δικά μας θέματα», μου λέει.
«Μήπως επειδή ήταν Παρασκευή, Σάββατο αργία, τη Δευτέρα είναι κλειστά όλα τα μουσεία και είπατε να κλείσετε και την Κυριακή να γίνει ωραίο τετραημεράκι;», ξαναλέω. Σιωπή από απέναντι.
Ξαναρώτησα γιατί δεν ενημέρωσαν, πάλι σιωπή. Ακολούθησαν μερικά μπινελίκια από αυτά που δεν γράφονται.
Να τους χαίρονται οι προϊστάμενοι τους και τα διάφορα νούμερα που θα σπεύσουν με παβλοφικά αντανακλαστικά να δικαιολογήσουν αυτή τη γαϊδουρινή συμπεριφορά.»

Αυτό το ποστ στο facebook αγανακτισμένου επισκέπτη της Βεργίνας έκανε το γύρο του internet και δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ της Πρωτεύουσας (lifo.gr).
Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ