Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «ΒΟΜΒΑ»: Πασίγνωστος Βεροιώτης ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου;

Μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο χιλιάδες μελάνι χύθηκε σε περιοδικά και εφημερίδες για τον λόγο που η Κατερίνα Καινούργιου τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι. Φήμες, άρχισαν να κυκλοφορούν πως το αστείρευτο χιούμορ του συνεργάτη της ξανθιάς παρουσιάστριας, την «άγγιξαν» κι εκείνη ως γνήσια Ταυρίνα… έπεσε! Δεν είναι μόνο το φαγητό κι η εμφάνιση που αναζητά ένας ταύρος (βλ. Κατερίνα) αλλά και το χιούμορ.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ρέει άφθονο. Τα αστειάκια κατά τη διάρκεια της εκπομπής δίνουν και παίρνουν. Οι κοινές εμφανίσεις και τα πειράγματα στο Instagram αυξάνονται, ενώ το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν μαζί με όλοι την ομάδα της εκπομπής σε γνωστό στέκι του κέντρου… Λέτε όλα αυτά να είναι τυχαία; Η απογευματινή ομάδα του Alpha είναι από τις πιο δεμένες αυτήν τη στιγμή στην ελληνική TV, μπορεί να φταίει κι αυτό… Περνάνε καλά και βγαίνει προς τα έξω! 
Ο stand up κωμικός Δημήτρης Χριστοφορίδης με καταγωγή από τη Βέροια, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, το ακριβώς αντίθετο από την παρουσιάστρια του «ΛόγωTivis», αφού σπάνια φωτογραφίζεται και δεν δίνει δικαιώματα για σχόλια! Λέτε να αντέξει όλο αυτό το…παιχνίδι; Λέτε να έχουμε new love in Kantza; Ωραίο ζευγαράκι θα ήταν. Να τα λέμε κι αυτά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ