Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστουγεννιάτικο bazaar και στολισμός δέντρου από την «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

Το φετινό χριστουγεννιάτικο Bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» ανοίγει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. Στο ίδιο μέρος (στην οδό Μαλακούση, απέναντι από τον Άγιο Αντώνιο και δίπλα στο πρατήριο άρτου Ευθύμογλου), αλλά με πολύ περισσότερα και ενδιαφέροντα εκθέματα, που έρχονται από τα χέρια των εθελοντριών μας, από όλη την Ελλάδα, το χριστουγεννιάτικο Bazaar της Πρωτοβουλίας, θα εκπλήξει και πάλι όλους τους φίλους της... με την ποιότητα και τις τιμές του. Και όλα αυτά για έναν και μοναδικό σκοπό: την εξασφάλιση της προστασίας και της φροντίδας στα δεκάδες παιδιά μας, που κούρνιασαν στα Σπίτια μας.
Οι ώρες λειτουργίας καθημερινά είναι από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 και από τι1 17:30 μέχρι τις 20:30.


ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ
Η  Πρωτοβουλία για το Παιδί έχει αναλάβει και εφέτος να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δένδρο της πόλης, στην πλατεία Δημαρχείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/12 και την  Τετάρτη 16/12,κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00. 
Κάθε παιδί και κάθε πολίτης θα μπορεί, περνώντας  από το σημείο, να αναρτήσει ένα στολίδι ή μία κάρτα ευχών, στο δένδρο, που θα προμηθεύεται με συμβολικό τίμημα από εθελοντές, με την βοήθεια των οποίων και θα τα τοποθετεί.
Ωστόσο  η κύρια  δράση θα συντελεστεί από τους μικρούς μαθητές  των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων , που με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουν να συμβάλουν στον στολισμό και ταυτόχρονα να μας προσφέρουν μία ελάχιστη βοήθεια. Επίσης, προβλέπονται μικρές ξεχωριστές δράσεις από κάποιες σχολικές τάξεις.  (πχ ανάρτηση μίας σύνθεσης, τραγούδι κλπ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ