Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυθεντικές ρεμπέτικες βραδιές στο Ρεμπετάδικο «Κατσιγιανόπουλος»

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΙΩΤΙΚΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ - ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΙΚΗ ΠΑΡΙΣΗ
Αν θέλετε να διασκεδάστε με την παρέα σας όπως παλιά, με φαγητό, ποτό και ζωντανό λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα, σας έχουμε τον ιδανικό προορισμό! Το Ρεμπετάδικο «Κατσιγιανόπουλος» θα το βρούμε στην οδό Περικλέους στο κέντρο της Βέροιας. Το πρωί είναι ένα κλασσικό καφενείο, μεζεδοπωλείο αλλά τα βράδια...
της Παρασκευής και του Σαββάτου μεταμορφώνεται σε αυθεντικό ρεμπετάδικο. Και όταν λεμε αυθεντικό το εννοούμε! Από το φαγητό και την ατμόσφαιρα, μέχρι τις φωνές και το πρόγραμμα. Και όταν μιλάμε για φωνές, εννοούμε φωνές που έχουν γράψει ιστορία στη νυχτερινή ζωή της Βέροιας.
Την Κική Παρίση που μας χαρίζει τη μοναδική χροιά της σε ένα ελαφρολαϊκό πρόγραμμα, και τον θρυλικό Αλέκο Κατσιγιανόπουλο που αναλαμβάνει το μικρόφωνο για τη γνήσια λαϊκή ώρα.
Το μενού έχει μαγειρευτά και ιδιαίτερα φαγητά. Θα φάμε μοσχαροκεφαλή, γλώσσα, σουτζουκάκια σμυρνέικα, λαχανοσαρμάδες, μπριζόλα, τηγανιά, μπιφτέκια και άλλα, ενώ το κρασί, η διασκέδαση και το κέφι, θα ρέουν άφθονα όλο το βράδυ! Γιατί λοιπόν Ρεμπετάδικο «Κατσιγιανόπουλος»; Γιατί επιμένουμε λαϊκά και ρεμπέτικα!
Τηλ. Κρατήσεων: 2331505292 και 6971831074
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ