Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 1-0 έληξε το μεγάλο «Ελ κλάσσικο» της Ημαθίας

Όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα της Ημαθίας στράφηκαν σήμερα το απόγευμα στο Αγγελοχώρι, όπου η τοπική ομάδα της Ειρηνούπολης αντιμετώπιζε την πρωτοπόρο Νάουσα, σ' ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι, όπου το παρακολούθησαν πάνω από 600 φίλαθλοι των δύο ομάδων και είχε χαρακτηριστεί ως το «Ελ κλάσσικο» της Ημαθίας. Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζούρκος...

Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής, δίχως μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 24 λεπτό της συνάντησης, όταν ο Έξαρχος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην συνέχεια ο Συμεωνίδης σούταρε στο δοκάρι. Η Νάουσα, απάντησε λίγα λεπτά αργότερα, με πολύ καλή κεφαλιά του Ζούρκου που πέρασε, ξυστά άουτ. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αλλά η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι ήταν στο 70 λεπτό. 
Μετά από κάθετη πάσα που δέχθηκε, ο Έξαρχος βγήκε τετ - α - τετ με τον τερματοφύλακα, ο οποίος τον ανέτρεψε αντικανονικά. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ζούρκος, βάζοντας τους «Νερατζούρι» μπροστά στο σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής έδειξε στον γκολκίπερ της Νάουσας μόνο την κίτρινη κάρτα, ενώ θα έπρεπε κανονικά να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη, διότι ήταν ο τελευταίος παίκτης. Από εκεί και πέρα, η Νάουσα αντέδρασε άμεσα και ανέβασε την πίεσή της ψηλά. Έχασε μια σπουδαία ευκαιρία στο 80 λεπτό. Ο Βλαχοδήμος μπήκε στην περιοχή, αλλά πλάσαρε απελπιστικά άουτ. 
Η φάση όμως του αγώνα που θα συζητηθεί έγινε στο 90 λεπτό, όταν ο Καφές πάσαρε αριστερά στον Λαμπριανίδη και αυτός ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Πετκάκη. Ο διαιτητής όμως είχε αντίθετη άποψη και έδωσε φάουλ εκτός περιοχής. Το φάουλ εκτέλεσε πάνω στο τοίχος ο Καφές, με αποτέλεσμα η Ειρηνούπουλη να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του «Βεροιώτη» από αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση:























































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ