Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχάριστη έκπληξη για τους Βεροιώτες καταστηματάρχες το ricardo24.gr

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
Σε μια ευχάριστη έκπληξη εξελίχθηκε τελικά για τους Βεροιώτες καταστηματάρχες η δημιουργία του ricardo24.gr, του διαφημιζόμενου πανελλαδικά site ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών. Μέσα στο γενικότερο αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην αγορά της Βέροιας, είδαν τα προϊόντα τους να προκαλούν το ενδιαφέρον καταναλωτών από όλη την Ελλάδα...
και να πωλούνται και εκτός Βέροιας!  
Ένα σημαντικό εργαλείο, που ανοίγει την αγορά και διευρύνει το αγοραστικό κοινό, γρήγορα και απλά, με μια απλή εγγραφή! 
Και μάλιστα χωρίς κόστος για τον Βεροιώτη επιχειρηματία, καθώς οι δημιουργοί του ricardo24.gr (μιας και είναι συντοπίτες μας), προσφέρουν στα καταστήματα αποκλειστικά με έδρα την πόλη της Βέροιας, ΔΩΡΟ την πρώτη τρίμηνη συνδρομή, κάνοντας τη συμμετοχή τους εντελώς ελεύθερη. Μια σημαντική ανάσα τόσο για τον επιχειρηματία όσο και για την τοπική αγορά και οικονομία.


Μπείτε στο ricardo24.gr ως επαγγελματίες και μόλις το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δει πως η έδρα σας είναι η Βέροια, αυτόματα θα αφαιρεθούν οι χρεώσεις για την πρώτη τρίμηνη συνδρομή τους!!!

Εννοείται βέβαια πως η εγγραφή ως απλός χρήστης(ιδιώτης) είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


Πέρα από τις αγορές, τις πωλήσεις και τις δημοπρασίες που μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιος ως ιδιώτης, η κατηγορία «καταστήματα» δίνει την δυνατότητα στον επιχειρηματία να κάνει το δικό του e-shop, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη από όλη την Ελλάδα να μπει, να δει τα προϊόντα σας και να αγοράσει online αυτό που του αρέσει, 24ωρες το 24ωρο. 

Έχεις κατάστημα; Μπες σήμερα κιόλας στο 
ricardo24.gr, κάνε εγγραφή, ανέβασε τα προϊόντα σου και άνοιξε την αγορά σου πανελλαδικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ