Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι δοκίμασε και ξετρελάθηκε ο Σεφ του ΣΚΑΪ στο «Στάσου Μύγδαλα»;

O Σεφ Άρης Τσανακλίδης, κάθε εβδομάδα αφήνει την κουζίνα του και ταξιδεύει την εκπομπή του στα πιο hot γαστρονομικά στέκια της Ελλάδας. Αυτή την Κυριακή μας ταξίδεψε στη Βέροια και φυσικά επισκέφθηκε ποιο άλλο; Το μεζεδοπωλείο «Στάσου Μύγδαλα» που εδώ και δυο χρόνια που λειτουργεί έχει καταφέρει να γίνει το πιο in στέκι της πόλης. Εκεί τον υποδέχθηκαν με ξινόμαυρο κρασί και κάποια από τα εκλεκτά πιάτα του μαγαζιού...

ο Δημήτρης Ζαμπελάκης, ένας από τους ιδιοκτήτες του μεζεδοπωλείου και ο Σεφ του «Στάσου Μύγδαλα» Σωτήρης Μοσχοτάς. Ο Άρης Τσανακλίδης εντυπωσιάστηκε τόσο με τις πρωτότυπες «πειραγμένες» παραδοσιακές συνταγές όσο και με το στάιλινγκ των πιάτων και όπως εξομολογήθηκε κάποιες από αυτές θα κλέψει και για τη δική του κουζίνα. 
Ο Σεφ του ΣΚΑΪ δοκίμασε ρολάκια μελιτζάνας με σάλτσα, βαρκούλες κολοκυθάκια γεμιστές με γιουβαρλάκια, κεφτεδάκια με σάλτσα ντόπιου καπνιστού τυριού, φέτα σαγανάκι με μαρμελάδα πορτοκάλι και θυμάρι, κοτόπουλο μπουτάκι ψημένο στη σχάρα με μελιτζάνα, πανσετάκια τσιπς μαριναρισμένα και σερβιρισμένα με παραδοσιακές πιτούλες, ντομάτα και πατατούλες τσιπς αλλά και την αγαπημένη σαλάτα των γυναικών
όπως είπε ο Σεφ του «Στάσου Μύγδαλα», τη σαλάτα ρόκα μαρούλι με βινεγκρέτ βαλσάμικο, βύσσινο, κεφαλοτύρι και αμύγδαλα. Μας άνοιξε την όρεξη όμως και ευτυχώς εμείς που ζούμε εδώ είμαστε τυχεροί και μπορούμε και απολαμβάνουμε ανά πάσα στιγμή τα αγαπημένα αυτά πιάτα!












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ