ο Δημήτρης Ζαμπελάκης, ένας από τους ιδιοκτήτες του μεζεδοπωλείου και ο Σεφ του «Στάσου Μύγδαλα» Σωτήρης Μοσχοτάς. Ο Άρης Τσανακλίδης εντυπωσιάστηκε τόσο με τις πρωτότυπες «πειραγμένες» παραδοσιακές συνταγές όσο και με το στάιλινγκ των πιάτων και όπως εξομολογήθηκε κάποιες από αυτές θα κλέψει και για τη δική του κουζίνα.
Ο Σεφ του ΣΚΑΪ δοκίμασε ρολάκια μελιτζάνας με σάλτσα, βαρκούλες κολοκυθάκια γεμιστές με γιουβαρλάκια, κεφτεδάκια με σάλτσα ντόπιου καπνιστού τυριού, φέτα σαγανάκι με μαρμελάδα πορτοκάλι και θυμάρι, κοτόπουλο μπουτάκι ψημένο στη σχάρα με μελιτζάνα, πανσετάκια τσιπς μαριναρισμένα και σερβιρισμένα με παραδοσιακές πιτούλες, ντομάτα και πατατούλες τσιπς αλλά και την αγαπημένη σαλάτα των γυναικών
όπως είπε ο Σεφ του «Στάσου Μύγδαλα», τη σαλάτα ρόκα μαρούλι με βινεγκρέτ βαλσάμικο, βύσσινο, κεφαλοτύρι και αμύγδαλα. Μας άνοιξε την όρεξη όμως και ευτυχώς εμείς που ζούμε εδώ είμαστε τυχεροί και μπορούμε και απολαμβάνουμε ανά πάσα στιγμή τα αγαπημένα αυτά πιάτα!