Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στη Βέροια

Το ΔΑΚ Μακροχωρίου γέμισε από νωρίς με εκατοντάδες κόσμου, που βρέθηκε εκεί, όχι μόνο για να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία να δει από κοντά τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ επί το έργον, αλλά και για να στηρίξει τον φιλανθρωπικό σκοπό της μεγάλης αυτής αθλητικής εκδήλωσης. Βετεράνοι της Εθνικής μας ομάδας συνάντησαν στο γήπεδο τους παλαίμαχους Βεροιώτες μπασκετμπολίστες για την ενίσχυση του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα...


ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης απένειμε τιμητική πλακέτα τον δικό μας Κώστα Τσαρτσαρή για την προσφορά του στο άθλημα, ενώ πραγματοποιήθηκαν και άλλες βραβεύσεις παικτών από τον πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Νίκο Μαυροκεφαλίδη, τον αντιδήμαρχο Θεόφιλο Κορωνά και τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» Νίκο Καρατόλιο.
Το θέαμα ήταν μοναδικό με τους παίκτες να δείχνουν ένα ιδιαίτερα πολιτισμένο πρόσωπο τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά τη λήξη του, ενώ εντύπωση προκάλεσε ο κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης που ακόμα και σε ένα φιλικό παιχνίδι τέτοιου χαρακτήρα, διατήρησε την ένταση του χαρακτήρα του, αφού φώναζε διαρκώς στους παίκτες του και διαμαρτυρόταν για την κάθε λεπτομέρεια που δεν του άρεσε.
Το αποτέλεσμα του αγώνα μπορεί να μην είχε καμία σημασία αλλά για την ιστορία έληξε με σκορ 61-77 υπέρ της ομάδας των Βετεράνων της Ελλάδας.
















































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ