Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στη Βέροια

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΑΚ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
Ένα τεράστιο αθλητικό event θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, όπου τα μεγαλύτερα ονόματα που δόξασαν το Ελληνικό μπάσκετ, θα δώσουν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες της Βέροιας. 
Πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί βράβευση του Βεροιώτη αθλητή Κώστα Τσαρτσαρή για την προσφορά του στο άθλημα...
καθώς επίσης και των παικτών που συμμετείχαν με την ομάδα του Φιλίππου τις δεκαετίες ‘80 και ‘90 στα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στην ομάδα των Βετεράνων θα αγωνιστούν οι: Κώστας Τσαρτσαρής, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Σιγάλας, Χρήστος Κωνσταντινίδης κ.ά. Προπονητής της ομάδας του Σ.ΒΕ.Κ.Ε. θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Στην ομάδα των παλαίμαχων Βεροιωτών θα αγωνιστούν οι:
Ιωαννίδης Γιάννης, Τυριακίδης Ιορδάνης, Γεωργόπουλος Νίκος, Καραθανάσης Δώρης, Κασάπης Κώστας, Αχτσής Θωμάς, Μπογδαμπείδης Νίκος , Τσακίρης Βασίλης, Ιατρού Σάκης, Εμμανουηλίδης Δημήτρης, Ιωσηφίδης Μάκης, Χατζηκυριακίδης Σάββας, Τούφας Αντώνης, Τσαρτσαρής Κώστας, Χριστοφορίδης Πέτρος, Κόγιας Αντώνης και Παπαπέτρου Γιάννης. Προπονητής της ομάδας είναι ο Τούσας Θωμάς.


Γενική είσοδος 5€, με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά. Το σύνολο των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί υπέρ του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ