Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι 12 Θεοί... της Βέροιας που τρέλαναν τον πεζόδρομο!

Η φαντασία και η ευρηματικότητα δεν έλειψαν και φέτος από τα καρναβάλια της Τσικνοπέμπτης στη Βέροια, με δεκάδες παρέες να προετοιμάζουν ακόμα και μέρες πριν την εμφάνισή τους. Μια τέτοια παρέα ήταν και «Οι 12 Θεοί του Ολύμπου», που τρέλαναν στην κυριολεξία τον κόσμο με την ιδέα τους. Η προετοιμασία τους από ότι μας είπαν ήταν δύσκολη και χρονοβόρα, καθώς πέρα από τις στολές και τον εξοπλισμό των θεών που τα φτιάξανε εξ' ολοκλήρου μόνοι τους, έπειτα από πολύ ψάξιμο στο ίντερνετ, έπρεπε και να βαφτούν ολόκληροι με χρυσή μπογιά! 

Ο Βλαδίμηρος Γιακοβένκο, η Πετρίνα Καραχρήστου, η Αλεξάνδρα Καραχρήστου, η Σοφία Μαρία Ελευθεριάδου, η Δέσποινα Συμεωνίδου, ο Ανέστης Χαραλαμπίδης, ο Στρατoς Χατζόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Χρήστος Κράλκα, ο Βασίλης Καραχρήστος, ο Γιάννης Καραχρήστος και ο Κώστας Συμεωνίδης, από όπου πέρασαν ενθουσίασαν τους πάντες και βγήκαν άπειρες φωτογραφίες με τον κόσμο που τους σταματούσε στη μέση του δρόμου.
Απορίας άξιο βέβαια πως άντεξαν να βολτάρουν στην πόλη με αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες και τόσο... λιτή αμφίεση! Συγχαρητήρια σε όλη την παρέα που όπως μας είπαν, κάθε χρόνο προσπαθούν να κάνουν και μια καινούρια έκπληξη για τη μέρα αυτή στην πόλη μας.

















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ