Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Nίκος Αλέφαντος»: «Ζήτω το ΠΑΣΟΚ»

Γεια σας ρε μάγκες ψηφοφόροι Βεροιώτες. Σήμερα, δεν θα μιλήσουμε για μπαλίτσα, γιατί γουστάρω να μιλήσουμε λιγάκι για πολιτική. Είναι γνωστό ότι ο «Νίκος Αλέφαντος» είναι πρασινοφρουρός και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ εδώ και τριάντα χρόνια. Καλά εντάξει, μην αρχίζετε τα μπινελίκια περιμέντε πρώτα να πω δυο-τρεις μ@λ@κιες και μετά κράξτε όσο θέλετε. Τι να κάνουμε αφισοκολλητής ήμουν στα νιάτα μου και έτρεχα με σημαιούλα. Ο ήλιος ο πράσινος ο ήλιος που ανατέλλει μας οδηγεί!!! ΠΑΣΟΚ ρε μούτρα...
Απλά ρε γαμώτο αυτήν την στιγμή, δυο καρδιές και απόψε με αγκαλιάζουνε, δυο αγάπες δυο φωτιές, πυρκαγιές ανάβουν να με κάψουνε δυο παράπονα δυο ματιές. Δώσεεεεε!!! 

Και ιδού η απορία; Τι ψηφίζεις; Μπένι ή Παπανδρέου; Μα αυτά τα δυο πράγματα είναι ένα σώμα και μια ψυχή. Πως μπορώ να πω όχι στον έναν και ναι στον άλλο; Εγώ ποτέ μου δεν βολεύτηκα, ούτε έτρεχα πίσω από Βουλευτάκους για να κερδίσω μια θεσούλα. Είμαι ένας απλός ιδεολόγος που πίστεψα στον Ανδρέα Παπανδρέου και πορεύτηκα μαζί του.

Το κόμμα αυτό έκανε πάρα πολλά λάθη. Έδωσε εξουσία και προνόμια σε ανθρώπους που πρόδωσαν τις αρχές και τα πιστεύω μας. Πλούτισαν, σήκωσαν την μύτη ψηλά και συμπεριφέρθηκαν με αλαζονεία και υπεροψία. 

Όλοι εμείς οι γνήσιοι Πασοκτσήδες βρεθήκαμε στο περιθώριο και ντρεπόμαστε να δηλώσουμε ότι είμαστε σοσιαλιστές. Όπου και να πάμε, όπου και αν βρεθούμε βιώνουμε τον χλευασμό και την απαξίωση. 

Ξέχασαν όλοι ότι η Ελλάδα το 1970 ήταν Ουγκάντα και ότι σε λίγα χρόνια γίναμε Ευρώπη. Λησμόνησαν ότι η χώρα έφτασε σε ένα επίπεδο να διοργανώνει Ολυμπιακούς αγώνες, κατασκευάστηκαν δρόμοι, εγνατίες, αεροδρόμια και τόσα άλλα. Θα μου πείτε, από όλα αυτά τα έργα, πόσα πήγαν στην τσέπη ορισμένων; Σωστό! Να βρεθούν και να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Και κυρίως να φέρουν πίσω τα κλεμμένα. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί, δεν γίνεται όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. 

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι οι καρεκλοκένταυροι των πρώτων θέσεων στις εκδηλώσεις. Δεν είναι οι υπουργοί που το παίζουν μεγαλοστελέχη. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο ίδιος ο λαός του. Όλοι οι άλλοι είναι απλά περαστικοί. 

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να ψηφίσω; Γ.Α.Π., Μπένι ή για πρώτη φορά στην ζωή μου να ρίξω κάτι άλλο, έτσι για να απελευθερωθώ και από τους δυο που διέσπασαν το κίνημα. Εγώ είμαι πιο ΠΑΣΟΚ και από τους Πασοκτσήδες, αλλά δεν αντέχω άλλο αυτήν την ξεφτίλα. Είμαι περήφανος σοσιαλιστής και θα μείνω πιστός στις αρχές και στις αξίες μου. 

Καταντήσαμε να συνεργαζόμαστε με δεξιούς. Άκουσον άκουσον. Ρε φίλε, τι σχέση έχουμε εμείς με Βορίδηδες, Σαμαράδες, Άδωνες και Μητσοτάκηδες. Πως είναι δυνατόν να συγκυβερνούμε με συντηρητικούς της λαϊκής δεξιάς; Ήμαρτον και έλεος δηλαδή! 

Αλλά που θα πάει η επανάσταση στο κέντρο θα ξαναγίνει και το κόμμα αυτό θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Και όλοι αυτοί που μας κάνανε να ντρεπόμαστε που είμαστε ΠΑΣΟΚ, θα κλειστούνε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!

Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα!!!

Υ.Γ. Είμαι περίεργος πόσο μπινελίκι θα ακούσω από τους Βεροιώτες, κάτω από αυτήν την ανάρτηση...;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ