Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Νίκος Αλέφαντος»: «Ο Καλτσάς ο παικταράς και το αλάνι ο Μπαργκάν»

Γεια χαραντάν ρε μάγκες. Η Βέροια για μια ακόμα αγωνιστική έμεινε όρθια εκτός έδρας και απέσπασε έναν υπερπολύτιμο βαθμό που θα την βοηθήσει πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Έβλεπα το ματσάκι και διαπίστωσα πόσο μάγκας είναι τελικά αυτός ο Ισπανός. Δημιούργησε μια νέα ομάδα από το μηδέν και έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Για τον Καλτσά τι να πω; Το παιδί αυτό σκοράρει ακόμα και στο σπίτι του. Είναι σε «δαιμονισμένη» φόρμα και έτσι όπως το πάει, βλέπω μέχρι το καλοκαίρι, αντί να πάει στον «Βάζελο»...
να παίρνει μεταγραφή τελικά στην Ιταλία. 

Αχ! Ρε Μεταξά τι μ@λ@κια έκανες το 1940 και είπες το «ΟΧΙ» στον Μουσολίνι. Τώρα, όλοι εμείς οι μπαλαδόφατσες της Βέροιας θα βλέπαμε Καμπιονάτο!!! 

Επιτέλους, χθες στην Ξάνθη είδα έναν άλλον Μπαργκάν. Αυτό τον παικταρά που γνώρισα όταν ήρθε στη Βέροια, με διείσδυση, μπούκα, ντρίπλα, να πατάει ρε παϊδάκι μου στην αντίπαλη περιοχή και να χάνει ευκαιρίες. Του τα έχωσα την προηγούμενη εβδομάδα και ευτυχώς με άκουσε. Το τόπι το ξέρεις ρε παικτούρα μου, βάλε όμως και την μπάλα στο μπακλαβωτό. Είσαι αλάνι και μετράς. Δούλεψε λίγο σε παρακαλώ στις προπονήσεις την τελική σου προσπάθεια και του χρόνου εσύ είσαι αυτός που θα ακολουθήσει τον Καλτσά σε μεγάλη Ελληνική ομάδα. Αφού την γνωρίζεις την μπαλίτσα, κάνε επιτέλους έρωτα μαζί της!!! 

Για μια ακόμα φορά, εντόπισα αμυντικά κενά. Βάλαμε δυο γκολ εκτός έδρας και πάλι δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας πρέπει να αποκτήσει συνοχή και το δίδυμο των μπακ να βρει επιτέλους χημεία. 

Ρε Καντιμοίρη αγόρι μου, εκεί στο γκολ από το κόρνερ, βγαίνεις και διώχνεις την μπάλα. Δεν περιμένεις πάνω στην γραμμή της εστίας να σε μπουμπουνίσει ο αντίπαλος επιθετικός. Καλό παιχνίδι και για τον Μπεν που δείχνει πως ανεβάζει στροφές. 

Πάμε τώρα δυνατά με Ο.Φ.Η. Νίκη με μισό μηδέν και φύγαμε για Ευρώπη. Βεροιώτες το νού σας. Όλοι στο γήπεδο. Δεν θέλω δικαιολογίες, ελάτε να στηρίξετε την ομάδα. Βέροια είσαι!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ