Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ» στο σινεμά της Νάουσας

ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΞΥΠΝΟΥΝ... ΜΕ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας λατρεύει το σινεμά και συνεχίζει τις προβολές του σήμερα 15 Ιανουαρίου, με την τρίτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Μια Νύχτα στο Μουσείο». Ο Μπεν Στίλερ παρέα με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών, Σον Λέβι, επιστρέφουν με ένα ακόμα ατέλειωτο, κινηματογραφικό, μεταμεσονύκτιο χάος! Απολαύστε το στην άνετη, υπερσύγχρονη και ανακαινισμένη αίθουσα του σινεμά της Νάουσας, πάντα με το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη την Ελλάδα. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ:




Από 15 έως και 21 Ιανουαρίου στις 21:00
Σάββατο 17/12 και Κυριακή 18/12 18:00 και 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 5€
Κτίριο «ΕΡΙΑ»



ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ NIGHT AT THE MUSEUM: SECRET OF THE TOMB
 Όταν η μαγεία η οποία “ξυπνάει” τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, ενώνοντας αγαπημένους και νέους χαρακτήρες από όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως την άλλη άκρη του κόσμου. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;
Οι Ρόμπιν Ουίλιαμς, Όουεν Ουίλσον, Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλει, Στιβ Κούγκαν και Ρίκι Ζερβέ θα έρθουν κοντά, μέσα από τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 3.000 χρόνων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ