Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Δεν έδωσε το χέρι του ο Πάνος Καμμένος στον Κώστα Γιοβανόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ OI ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ»
Στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου που είναι ο Πολιούχος της πόλης της Βέροιας και τιμήθηκε σήμερα συναντήθηκαν ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας εκλεγμένος με τους ΑΝ.ΕΛ., μετέπειτα ανεξάρτητος και τώρα υποψήφιος με τη Ν.Δ., Κώστας Γιοβανόπουλος. Όπως αναφέρει το verianet.gr, όταν μπήκε στον Ιερό Ναό ο κ. Γιοβανόπουλος, ο κ. Καμμένος ήταν ήδη εκεί μαζί με υποψήφιους και τοπικούς πολιτικούς παράγοντες...
Όπως συνηθίζεται ανταλλάσσεται εθιμοτυπική χειραψία μεταξύ πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων. Όταν ο κ. Γιοβανόπουλος αντάλλαξε χειραψία με τον συνυποψήφιο του πλέον στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, δίπλα του ακριβώς βρισκόταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Την στιγμή που ο κ. Γιοβανόπουλος έτεινε το χέρι προς τον κ. Καμμένο, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. συνέχισε να κρατάει τα χέρια του σταυρωμένα μπροστά του ενώ από την κίνηση των χειλιών του φάνηκε να λέει κάτι προς τον κ. Γιοβανόπουλο.


Αμέσως μετά ο κ. Γιοβανόπουλος αντάλλαξε χειραψία με τους άλλους παρισταμένους και κάθισε στο χώρο των επισήμων, αλλά από τις εκφράσεις και του Προέδρου των ΑΝΕΛ και του κ. Γιοβανόπουλου ήταν σαφές ότι η συνάντηση αυτή δεν ήταν καθόλου ευχάριστη και για τους δυο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Σκληρή δήλωση Καμμένου για Γιοβανόπουλο – «Οι προδότες και οι δοσίλογοι έχουν συγκεκριμένο τέλος»

Ιδιαίτερα σκληρή δήλωση έκανε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για τον πρώην Βουλευτή του κόμματος του και νυν υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία Κώστα Γιοβανόπουλο. Στο περιθώριο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο Ζάχαρης στο Πλατύ ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καρολίδη, γιατί επιδεικτικά δεν ανταπέδωσε την χειραψία όταν ο κ. Γιοβανόπουλος του έδωσε το χέρι μέσα στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής λειτουργίας.

«Οι προδότες και οι δοσίλογοι έχουν συγκεκριμένο τέλος σε αυτό τον τόπο», ήτανε η απάντηση του κ. Καμμένου στο ερώτημα που τέθηκε. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Πηγή: http://www.verianet.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ