Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νοκ-άουτ ο Καλί - Αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί από τον ΟΦΗ

Ο Σιρίλ Καλί δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Βέροιας με τον ΟΦΗ το Σάββατο (17/01), μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του Βορρά» για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Χοσέ Γκρανέρο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σιρίλ Καλί, ο οποίος αποκόμισε ένα βαθύ σχίσιμο στο αριστερό του γόνατο και θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να επιστρέψει στη δράση. Εκτός είναι και ο Νταβίντ Βάσκες...ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να μην πιεστεί παρότι η μαγνητική του ήταν «καθαρή».Η Βέροια θα κάνει την τελευταία της προπόνηση την Παρασκευή (16/01) το απόγευμα και μετά το τέλος του προγράμματος ο Γκρανέρο θα κάνει γνωστή την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Super League: Αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από τον ΟΦΗ!

Οριστική είναι η αφαίρεση των 6 βαθμών από τον ΟΦΗ, με την Super League να ανακοινώνει πως προέβη στην υποχρεωτική εκτέλεση της απόφασης της FIFA.

Την Πέμπτη έγινε γνωστό το έγγραφο που έστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στην ΕΠΟ, με την οριστική και αμετάκλητη απόφαση της τιμωρίας της Κρητικής ομάδας, λόγω χρεών προς τον Αλεξάντερ Πέσιτς. Η ελληνική ομοσπονδία έστειλε με τη σειρά της την απόφαση στη Super League, η οποία αφαίρεσε τους 6 βαθμούς από τη φετινή συγκομιδή του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Γνωστοποιείται ότι σε υποχρεωτική εκτέλεση του υπ΄ αριθμ. 1654/15.1.2015 εγγράφου της ΕΠΟ με το οποίο ζητείται η άμεση αφαίρεση έξι (6) βαθμών από την ΠΑΕ ΟΦΗ (σε εκτέλεση του από 15/1/2015 εγγράφου της FIFA προς την ΕΠΟ αναφορικά με απόφαση της Fifa Disciplinary Committee για τον ποδοσφαιριστή Aleksander Pesic με το οποίο ζητείται επίσης από την ΕΠΟ η άμεση αφαίρεση των εν λόγω βαθμών άλλως απειλείται με κυρώσεις η ΕΠΟ που μπορεί να φτάσουν και μέχρι την αποβολή από τις διοργανώσεις της FIFA) σήμερα, 15/1/2015, αφαιρούνται από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-15 έξι (6) βαθμοί από την ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ