Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε «φουλ» προεκλογικούς ρυθμούς ο Απόστολος Εμμανουηλίδης

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις προεκλογικές του συναντήσεις ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Εμμανουηλίδης. Μια εβδομάδα πριν την κεντρική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 20:30 στην αίθουσα του πολυχώρου «Ελιά», συναντήθηκε με τον προσωρινό πρόεδρο της ομάδας του Μακροχωρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο και στα Δικαστήρια Βέροιας και παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του «ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ». Δείτε αναλυτικά τις συναντήσεις του κ. Εμμανουηλίδη:

Με τον προσωρινό πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μακροχωρίου κ. Πατσιαβούρα συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Εμμανουηλίδης με την ιδιότητα του αθλητικού παράγοντα. Προβλήματα, ανησυχίες και στόχοι τέθηκαν επί τάπητος και συζητήθηκαν διεξοδικά.
Στη συνέχεια ο κ. Εμμανουηλίδης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Ημαθίας όπου είχε συνάντηση με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αναστασία Μπούρτσου, με το ιατρικό, νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό. Ζήτησε από την κ. Μπούρτσου να μάθει σε τι φάση βρίσκεται η επέκταση του Νοσοκομείου, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του ΟΚΑΝΑ, συζήτησε την επικείμενη πρόσληψη επτά επικουρικών γιατρών, που όπως ειπώθηκε, είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ με τους οποίους είχε μια γόνιμη συζήτηση και δήλωσε αλληλέγγυος ως προς τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Λίγο αργότερα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ημαθίας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρη Ζυγουλιάνο με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την απονομή δικαιοσύνης και τα προσκόμματα που συναντά, κυρίως λόγω του φόρτου εργασίας. Μίλησε με δικηγόρους και άκουσε με μεγάλη προσοχή τους προβληματισμούς τους, καθώς, όπως είπε, «η δικαιοσύνη αποτελεί μία από τις τρείς εξουσίες στις οποίες βασίζεται η λειτουργία του κράτους και αποτελεί την κορωνίδα της δημοκρατίας». Σημείωσε δε, ότι θα τον έχουν δίπλα τους μόνιμο σύμμαχο και ενεργό συμπαραστάτη.

Με φίλους καρδιάς στην κοπή της πίτας του «ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ» ο Υπ.Βουλευτής Ημαθίας Απ. Εμμανουηλίδης.
Στην κοπή της πίτας του ιστορικού συλλόγου του «ΦΑΣ Νάουσα», παραβρέθηκε ο Υπ.Βουλευτής Ημαθίας Απ.Εμμανουηλίδης, το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου.
Γνωστός «ποδοσφαιράνθρωπος» ο κ.Εμμανουηλίδης, είχε την αφορμή να συναντηθεί και πάλι με φίλους από τα παλιά που τους συνδέουν μακρόχρονες σχέσεις.
Όπως είπε ο κ.Εμμανουηλίδης, η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται σε καμία περίπτωση δεν υποστέλλει το μέγεθος της ιστορίας της και στην περίπτωση αυτή ο «ΦΑΣ Νάουσα» είναι από μόνος του η ιστορία της ποδοσφαιρικής Νάουσας. 
Όπως τόνισε η περίοδος αυτή είναι μεταβατική και πολύ σύντομα με την αμέριστη βοήθεια των πραγματικών φιλάθλων και του ίδιου προσωπικά, ο «ΦΑΣ Νάουσα» θα ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών και θα καταλάβει την θέση που του ανήκει. 


Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 20:30 ο υπ. βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ, Απόστολος Εμμανουηλίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία  στην αίθουσα του πολυχώρου «Εληά», στη Βέροια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ