Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Γιατί έλειπε ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ (;)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά την απουσία του τέως Βουλευτή Ημαθίας Τάσου Σιδηρόπουλου, από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου. Πιο συγκεκριμένα, οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, ξεκαθαρίζουν με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο πως η μη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι προϊόν εσφαλμένης συνεννόησης. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκαν καθόλου για την απουσία του άλλου πρώην Βουλευτή Θανάση Γικόνογλου και ότι μιλούν εξ' ονόματος του κυρίου Σιδηρόπουλου...

ο οποίος εδώ και τρια χρόνια, φέρεται να κρατάει τις αποστάσεις του από το επίσημο ΠΑΣΟΚ. (δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση στήριξης και δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα αρμόδιο όργανο). 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της επιτροπής:

«Για την αποφυγή παρανοήσεων, επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ Τάσος Σιδηρόπουλος δεν παρέστη στη χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας, λόγω εσφαλμένης συνεννόησης. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας και συμπαρατάσσεται στον προεκλογικό αγώνα, που δίνει η παράταξη αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ