Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη της Βέροιας με 4-1 τον Ο.Φ.Η.

ΝΙΚΗ «ΕΥΡΩΠΗΣ»
Σε υγιεινό περίπατο, μετέτρεψε η Βέροια, τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς επικράτησε της Κρητικής ομάδας με 4-1. Η Βέροια, καλύτερη του ΟΦΗ, σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ, να παρακολουθεί σε δεύτερο ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν παράπονα από την διαιτησία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν οι ποδοσφαιριστές την μέγιστη ευθύνη για την εικόνα που έδειξαν στην Ημαθία...
Φωνάζουν δίκαια, για την αποβολή του Τριποτσιέρη. Το χέρι πέναλτι στην δεύτερη φάση ήταν ακούσιο και καθώς δόθηκε πέναλτι, που έπιασε ο Λόρια, αλλά έμεινε με δέκα ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έχουν να διαχειριστούν ένα «βουνό» προβλήματα, με την εβδομάδα που πέρασε, να είναι γεμάτη μεν δύσκολες στιγμές. Αποκορύφωμα η αφαίρεση των έξι βαθμών, λόγω χρεών. Αυτό είχε ως συνέπεια, να απογοητευτούν οι παίκτες. Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών. Ακόμα και όταν ισοφάρισε ο ΟΦΗ, οι παίκτες δεν το πανηγύρισαν!

Σούπερ πρώτο ημίχρονο

Η Βέροια, από την πλευρά της, στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλή απόδοση. Το ασφυκτικό πρέσιγκ, εγκλώβισε τους παίκτες του ΟΦΗ, στην περιοχή τους. Ακόμα και όταν ισοφαρίστηκαν δεν το έβαλαν κάτω καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι «έσβησαν» τις μηχανές. Το παιχνίδι είχε κριθεί και σεβάστηκαν τους αντίπαλους τους . Οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια και στο αγώνα στην Βέροια, ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια είχε 15 τελικές και στο δεύτερο πέντε. Ο ΟΦΗ μόλις μια τελική!

Στο 7΄ η πρώτη ευκαιρία για την Βέροια. Ο Καλτσάς γυρίζει την μπάλα όμορφα, όμως ο Μπεν δεν προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 17 ο Κουτσιανικούλης μαρκάρει άγαρμπα τον Μπαργκάν και καταλογίζεται πέναλτι. Ο Μπεν εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0.

Η λάθος απόφαση

Στο 32’ η στιγμή που ίσως έκρινε την αναμέτρηση. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, σε χέρι του Τριποτσιέρη. Παράβαση, δεν υπήρχε καθώς ο Τριποτσιέρης, ούτε πρόθεση είχε, αλλά και το χέρι του, ήταν κολλημένο στο σώμα του. Παρόλα αυτά ο Τριποτσιέρης, δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 37, στην πρώτη επίσκεψη του ΟΦΗ, στην αντίπαλη περιοχή, ισοφαρίζει. Ο Λαμπρόπουλος, σέντραρε και ο Μακρής ισοφάρισε σε 1-1. Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν πανηγύρισαν το γκολ, ενδεικτικό της απογοήτευσης, που έχει κυριεύσει την ομάδα, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Στο επόμενο λεπτό, ο Παυλίδης, σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή και έκανε το 2-1. Στο 39’ το «τελειωτικό» χτύπημα της Βέροιας. Ο Μπεν σουτάρει αποκρούει ο Λόρια, με το Καλτσά να δέχεται την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας, το 3-1, που έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Διαδικαστικό το δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Το αποτέλεσμα είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο. Με δέκα παίκτες ο ΟΦΗ, με το σκορ να είναι 3-1 υπέρ της Βέροιας, δεν άφηνε πολλά περιθώρια για αντίδραση.

Η Βέροια, έριξε τον ρυθμό της, ως ένα δείγμα σεβασμού του αντιπάλους της. Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν ευκαιρία, για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν παίκτες και συστήματα που μπορεί να φανούν χρήσιμα στην πορεία του πρωταθλήματος.

Στο 60΄η Βέροια, πέτυχε ένα ακόμη γκολ. Ο Μπεν δέθηκε την μπάλα από τον Παυλίδη. Ο Μπεν βγαίνει τετ-α-τετ με τον Λόρια. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αποκρούει το πρώτο σουτ, όμως στο ριμπάουντ ο Μπεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το τελικό 4-1

Κορυφαίος του αγώνα

Ο Καλτσάς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει σκοράρει σε έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, για την ομάδα της Ημαθίας. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο επιθετικός της «Βασίλισσας» έπιασε σπουδαία απόδοση και βοήθησε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του.

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν (61' Κάμπορα), Μπεν, Μπατιόν, Μαλόν, Βεργώνης (70' Άρτσε), Καλτσάς (76' Εσπάρθα), Βέρτζος

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46' Κάλαϊτζιτς), Τζορτζ (69' Μαραθιανός), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος (56' Μανιδάκης), Στάθης, Φαζός, Μακρής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ