Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Jordani» - «Αλέφαντος»: Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου - Τα πάντα όλα!!!

Γεια σου μάγκα «Jordani». Μου είπαν κάποιες «κακές γλώσσες» ότι με ψάχνεις; Γεια σου και εσένα «Αλέφα». Βλέπω αντιγράφεις τις ιδέες μου. Γράφω στην εφημερίδα «Κερκίδα» την απόδοση των παικτών και μετά βλέπω το άρθρο σου με λόγια πανομοιότυπα. Ιεροσυλία αυτό που λες φίλε «Jordani». Ο «Αλέφας» βλέπει μπαλίτσα και γράφει μόνος του τα πάντα όλα. Πάντως αυτό που γουστάρω σε εσένα ξέρεις τι είναι; Τι ρε μόρτη; Ότι την έχει μισό μέτρο!!! Χα, Χα, Χα. Την πίτσα εννοώ μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Έχεις πολύ ανατρεπτικό χιούμορ. Το καταδύναμην που λένε και οι σπουδαγμένοι. Πάντως ομολογώ πως η πίτσα σου είναι εντός εκτός και επι ταυτά. Νόστιμη και πολύ φτηνή.
Σε ευχαριστώ ρε «Αλέφα» για τα καλά σου λόγια. 
Πάμε τώρα στα δικά μας, καταρχήν πως βλέπεις τη Βέροια; Πιστεύεις θα χτυπήσουμε Ευρώπη; 
Κοίτα, η ομάδα ξεκίνησε με άλλους στόχους, ας μην κρυβόμαστε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Δες πόσες ομάδες είναι πάνω - κατω με τους ίδιους βαθμούς. Σίγουρα η πορεία μας είναι πολύ θέτικη όσο καμία άλλη χρονιά, αλλά ακόμα θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Ευρώπη. Κατά την γνώμη μου τα δύο επόμενα ματς με Παναιτωλικό και Καλλονή θα κρίνουν πολλά για το αν πρέπει να θέσουμε στόχο της Ευρώπης.
Τον κόουτς Γκρανερο πως τον βλεπεις;
Ένας προπονητής με πολύ όρεξη και φιλοδοξίες όπως έχω καταλάβει. Ένας σχετικά ήρεμος άνθρωπος με γνώσεις ποδοσφαίρικες. Δίνει ευκαιρίες σε όσους θεωρεί ότι τα δίνουν όλα στις προπονήσεις αλλά ορισμένες φορές ρε συ «Αλέφα» έχει κάτι κολλήματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω. Ευτυχως όμως του βγαίνουν σε καλό..
Το έχω διαπιστώσει και εγώ αυτό, ειδικά στα εκτός έδρας χάνει τον έλεγχο και παρασύρετε. Θα πρέπει να κοιτάξει περισσότερο τον κώλο του πίσω, γιατί σε τρια ματς είχαμε δεχθεί 9 γκολ.
Όταν χάνει το παθαίνει αυτό...
Με τον Γεωργιαδη τι παιζει; Πόρτα εξόδου; Κοινώς τον μπούλο;
Λογικά έκανε κάτι «χοντρό». Ο αποκλεισμός του από τις αποστολές μετά το ματς της Λεωφόρου και μένα μου δίνει την εντύπωση ότι θα αποτελέσει παρελθόν, παρότι ήρθε με πολλές φιλοδοξίες.


Ποια είναι για 'σένα η επιθετική τετράδα που θα πρέπει να παίζει αφού ο Ισπανός επιλέγει το σύστημα 4-2-3-1. Θεωρώ πως στα εντός έδρας, Κάμπορα, Μπεν, Ντουμίτρου και Καλτσάς ειναι οι καλύτεροι ενώ στα εκτός να βγαίνει ο Κάμπορα που ειναι αργός στις αντεπιθέσεις και να παίζει ο Μπαγκργάν, ο οποίος βέβαια στην τελική προσπάθεια τα κάνει μούσκεμα.
Το έχω πει πολλές φορές ότι ο Κάμπορα είναι κλασικός φορ περιοχής και έδρας. Οπότε ναι, συμφωνώ για την κορυφή στα εντός έδρας. Ο Καλτσάς με τις εμφανίσεις του είναι αναντικατάστατος και βασικός δεξιός ακραιος επιθετικός τόσο εντός όσο και εκτός. Για Μπεν και Ντουμίτρου τελευταία θα διαφωνησω. Δεν πατάνε καλα, σε αντίθεση με τον Μπαργκάν που είναι φιλότιμος στις προσπάθειες του και μαχητικός και γυρίζει για να δώσει αμυντικές βοήθειες. Όπως είπες πρέπει να βελτιώσει την τελική του προσπάθεια. Ο Μπεν λογικά το μυαλό του είναι στην μεταγραφή. Με τον Ντουμίτρου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπεσε τελευταία τόσο η απόδοση του. Πάντως φαίνεται πιο δραστήριος στις εντός έδρας αναμετρήσεις.
Αυτός ο Βάσκεθ στο κέντρο σου γεμίζει το μάτι; Μία έτσι μια γιουβέτσι, μία κοκορέτσι μου ειναι συνέχεια. Εκεί που λέω μάπα το καρπούζι, μου βγάζει μια κάθετη λουκούμι να γλύφεις τα δάχτυλά σου.
Ακριβώς έτσι είναι. Μπορεί να μην φανεί σε όλο το ματς αλλά με μια «τυφλή» - «κρυφή» μπαλιά σε βγάζει μισό γκολ. Έχει τεχνική, έχει τσαμπουκά, εμένα προσωπικά μου αρέσει και τον προτιμώ δίπλα στον Βεργώνη, γιατί μαζί του έχει πιο ελεύθερο ρόλο για να πετάξει τα λουκουμάκια που ανέφερες. 
Μίλα μου λίγο για την τετράδα στην άμυνα. Έχουμε δυο ακραία μπακ που επιθετικά δεν βλέπονται (ουτε μια καλή σέντρα, ούτε μια ντρίπλα, μια μπούκα βρε αδερφέ. Και μιλάω για Αμαραντίδη και Μαλόν. αλλά από την άλλη πλευρά αμυντικά οφείλω να ομολογήσω πως ειναι μαχητικοί. Πιστεύεις οτι η «Βασίλισσα» ποναει στις συγκεκριμένες θέσεις;
Ας ξεκινήσω από τον Αμάραντο που τον έχω και πελάτη μαχητικός πολύ, δυνατός, τσαμπουκαλεμένος εντός - εκτός. Θα διαφωνήσω εν μέρη, γιατί δεν είναι πάντα κακώς επιθετικά. Έχουμε βάλει γκολ από σέντρες του ή έστω έχουν δημιουργηθεί κίνδυνοι. Απλά τι γίνεται; Είναι λίγο απρόσεκτος καθώς δεν σηκώνει το ποντιακό κεφάλι του για να δει γήπεδο.. Ο Μαλόν τώρα είναι η αλήθεια ότι έχει προβλήματα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ξεκινάει χάλια το ματς στην πορεία πάει να ανέβει λίγο αλλά δυστυχώς μένουμε στο αλλά. Έχει όμως κάτι εκτελέσεις πλαγίων άουτ σαν σέντρες από κόρνερ ή φάουλ. Και από αυτό τον τρόπο έχουμε βάλει γκολ. Σίγουρα θέλουμε βοήθειες στα άκρα γιατί μην ξεχνάμε έχουμε τραυματισμούς και κάρτες που τόσο ο Αμάραντος σε κάθε ματς δέχεται κάρτα και ο Μαλόν έχει θέματα με τραυματισμούς. 
Οι κεντρικοί μας αμυντικοι τωρα... 
Καλί, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος πολύ μαχητικοί και οι τρεις. Αν θέλουν δεν αφήνουν τον αντίπαλο να πάρει ανάσα. Επίσης θετικό ότι μπορεί να αγωνιστούν και στα άκρα της άμυνας με την ίδια ευχέρεια. Έχουν ένα θεματάκι στο ψηλό παιχνίδι αλλά εκεί έρχεται να καλύψει το κενό ο ψηλός της παρέας, ο Όστοιτς. Καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά υστερεί στην ταχύτητα που φάνηκε και στον γκολ που φάγαμε στην Κομοτηνή, αν και μετά ήταν πολύ καλός.. ααααα ξέχασα, έχουμε και τον Καταλά. Κάποτε μάρκαρε τον Μέσι και τον Ινιέστα, τώρα δεν μπορεί να μαρκάρει ούτε τον Ανδρούτσο που είχαμε μια χρονιά και ήταν πιο αργός και από την χελώνα. Ειναι και ο Τσιάμης, ο οποίος ακόμα δεν πήρε ευκαιρίες, να δωθεί δανεικός να πάρει παιχνίδια στα ποδια του, είναι καλό παιχτάκι.
Φίλε «Jordani» για τον Αμάραντο θα διαφωνήσω κάθετα. Καλό παιδί, φιλότιμος δεν λέω, τον αγαπάμε όλοι αλλά την μπαλίτσα δεν την ξέρει. Πες μου μια φορά που έκανε ντριπλα που πλαγιοκόπησε και έκανε σέντρα ξυράφι; Τωρα τι μας λες δηλαδή οτι στις 100 προσπάθειες, έχουν μπει και δυο γκολ; Αυτό το θεωρείς εσύ επιτυχία; Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου. Για έναν Εργοτέλη, για έναν Πλατανιά, για έναν Λεβαδεϊακό είναι μανούλα, αλλά για Βέροια που χτυπάει πλέον Ευρώπη δεν κάνει. Καθαρά προσωπική μου γνώμη!!! Για τον Μαλον θα συμφωνήσω απόλτυα. Αυτό το παιδί θα φύγει κάποια στιγμή από τη Βέροια και δεν θα τον θυμόμαστε για την μπάλα που έπαιζει με τα πόδια αλλά με τα χέρια. Έχουμε βάλει γκολ από εκτελέσεις αράουτ του, αλλά εμείς θέλουμε να βλέπουμε μπαλίτσα και όχι βόλεϊ.
Δεν έχεις άδικο. Εκπληκτικές εκτελέσεις πλαγιών!
Αμυντικά η ομάδα έχει διακυμάνσεις. Έκανε μια κοιλιά σε 4 ματς που δέχθηκε 9 γκολ. Πρέπει να βρούνε χημεία μεταξύ τους. Όστοϊτς πιο αργός και απο την καθυστέρηση. Βέρτζος πολύ μαχητικός, αλλά θα πρέπει να ηρεμήσει το παιχνίδι του και Ραούλ Μπράβο να ανεβάσει και άλλες στροφές. 
Πάντως ρε «Jordani», έχω πάθει πλάκα με αυτόν τον Βεργώνη. Σκύλος, καταπίνει χιλιόμετρα, μαρκάρει, τρέχει, αγωνίζεται, αυτό το παιδί, αν δεν είχε τραυματισμούς, τώρα θα έπαιζε σε μεγάλη ομάδα. Τον γουστάρω πολύ, γιατι έχει ποδοσφαιρικό θράσος και δαγκώνει. Μιλάμε για τον «Τζον Ράμπο» του κέντρου. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Γιατί όμως ρε γαμώτο ο κόσμος της Βέροιας δεν γεμίζει το γήπεδο; Η ομάδα διανύει την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της και οι Βεροιώτες τα ξύνουν στον καναπά τους σπιτιούς τους. Για ποιο λόγο πιστεύεις;
Καταρχήν όπως είπες και εσύ «Αλέφα» για τον Βεργώνη, είναι πραγματικά ένας μαχητής στον χώρο του κέντρου. Ένας παίκτης που πραγματικά πονάει την φανέλα και τα δίνει όλα. Μαρκάρει, μεταβιβάζει, κάνει τα πάντα. Σίγουρα ήταν πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς του αλλά είναι παλικάρι και τους έχει ξεπεράσει. Είναι ο λεγόμενος «Τζακ ο Αντεροβγάλτης». Πάμε τώρα και στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος της Βέροιας θέλει να βλέπει αποτελέσματα και καλή μπαλίτσα. Πράγμα που φέτος ισχύει στον μεγαλύτερο βαθμό. Άλλαξαν πολλά, παίκτες πρωτοκλασάτοι ήρθαν στην ομάδα, ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα είναι η ομάδα, αλλαγή διοίκησης. Αυτά όλα θα έπρεπε να τραβήξουν παραπάνω τον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας. 
Πάντως μέσος όρος εισιτηρίων από όσο ξέρω είναι περίπου στις 2.000. Δηλαδή αν κρίνεις με άλλες ομάδες που τόσα χρόνια είναι σε τροχιά υψηλή π.χ. Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης κτλ, είμαστε σε πολύ πιο ικανοποιητικά επίπεδα κόσμου. Σίγουρα και η κρίση έχει βάλει το χεράκι της... Αλλά ένα γήπεδο έχουμε, ας στηρίξουμε αυτή την ομάδα που φέτος έχει κλείσει πολλά στόματα.
Αρβανιτίδης τέλος. Καρυπίδης νέα σελίδα. Θεωρώ πως η πορεία δείχνει έναν ανθρωπο και οχι μια φωτοβολίδα των έξι μηνών ή του ενός χρόνου. Ακτινογράφησε μου, λίγο του δυο άντρες; Έχουν διαφορές και ποιες είναι αυτές; Τον πιστεύεις τον Καρυπίδη ή ειναι φούσκα όπως κάποιοι κακοπροαίρετα τον κατηγορούν;
Ο Αρβανιτίδης είναι ένας ισχυρός επιχειρηματίας. Με χρόνια πολλά μέσα στην αγορά. Ανέλαβε την Βέροια ουσιαστικά αποδεκατησμένη από την Γ εθνική και κατάφερε και την έφτασε αρκετά ψηλά. Κανείς δεν μπορεί να του κατολογήσει ευθύνες ότι δεν βοήθησε την ομάδα. Αντιθέτων συνέβαλε τα μέγιστα για να βρίσκετε αυτή την στιγμή η Βέροια σε αυτή την θέση. Από την άλλη ο Καρυπίδης είναι νέος στο χώρο των επιχειρήσεων και δείχνει αρκετά φιλόδοξος και ορεξάτος ια ποδόσφαιρο. Άλλωστε είναι ακόμα και σε ενεργό δράση. Αν κρίνω από τις μεταγραφικές κινήσεις δείχνει ότι θέλει να δώσει άλλο τόνο στην ομάδα. Θέλει να την κάνει να πρωταγωνιστήσει. Θ α φανεί στην συνέχεια... Θα φανεί στο χειροκρότημα.....
Για τον Μπαργκάν, ποια είναι η γνώμη σου; Ενώ τον γουστάρω πολύ σαν παίκτη, έχει εκπληκτική επιτάγχυση, ντρίπλα στον ανοιχτό χώρο, έχει τεχνική κατάρτιση, παντα στην τελική προσπάθεια τα κάνει μούσκεμα. Άλλωστε στα τρια χρόνια παρουσίας του στην super league, έχει βάλει μόλις 4 γκολ. Τυχαίο;
Ξέρει μπάλα και πολύ μάλιστα, απλά θέλει να βρει τον δάσκαλο του. Άκουσε με τι σου λέω. Θυμάσαι τον Μπαργκάν επί Καλαιτζίδη; Τότε που έκανε παπάδες στην επίθεση. Είναι να βρεις το κουμπί του. Ο Γκρανέρο προσπαθεί αλλά ακόμα δεν το έχει βρει. Πάντως είναι πολύ φιλότιμος και δίνει πολλές βοήθειες και αμυντικά. Επιθετικά είναι απρόσεκτος στην τελική του προσπάθεια.
Που πονάει η ομάδα κατά την γνώμη σου που πρέπει να γίνουν προσθήκες;
Για μένα θέλουμε έναν ακόμα φορ για να πλαισιώσει τον Κάμπορα και να του δίνει ανάσες και βοήθειες. Σίγουρα στο δεξί άκρο της άμυνας.
Πες μου λίγο για το θέμα που έχει προκύψεις τις τελευταίες ημέρες. Καλτσάς: Παναθηναϊκο ή ΑΕΚ; 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι καλύτερο για αυτόν να πάρει μεταγραφή. Και φέτος του αξίζει. Δείχνει ότι είναι η χρονιά του. Εγώ του εύχομαι τα καλύτερα όπου και αν πάει...
Εγώ προτιμάω να πάει στον Παναθηναϊκο λόγω Αναστασίου... Θα τον απογειώσει ακόμα περισσότερο γιατί έχει την νοοτροπία την Ολλανδική!!!
Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δουλεύει τα Ελληνόπουλα, ανανέωσαν και τον Ντίνα. Άμα πάρουν και τον Καλτσά θα έχουν δύο πολύ φιλόδοξα ακραία επιθετικά εξτρέμ. Επίσης έχουν και κλωναριδη.και Καρέλη. Αν και πιστεύω ότι ο τελευταίος θα τους φύγει το καλοκαίρι.
Ποιος Καρέλης; Ρε «Jordani» μάθε μπαλίτσα αγόρι μου. Αυτός είναι παλαιστής, δεν στρίβει λέμε. Κάνει το 0-100, σε 18 δευτερόλεπτα. Πλάκα μας κάνεις;
Τι λες ρε συ «Αλέφα». Έλα έχει βρωμίσει όλη η πιάτσα. Ξέρουμε ότι είσαι γαύρος μέχρι το κόκκαλο και ότι δεν θέλεις να λέμε για άλλους παίκτες άλλων ομάδων.
Ρε εσύ, πήγαινε μια βόλτα στον Άγιο Αντώνιο, να δεις αν έρχομαι. Εδώ άσπρίσαν τα μαλλιά μας στα γήπεδα και έχουμε φάει με το κουτάλι τους αγωνιστικούς χώρους.
Είσαι κολλημένος με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Οι άλλοι σε ξινίζουν και σου βρωμάνε
Εγώ είμαι κολλημένος μόνο Βέροια, άμπαλε «Jordani»
Άσε ρε «Αλέφα». Πάνε στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ να κανεις καμιά ανάλυση....
Ρε εσεις, το γατάκι έβγαλε και γλώσσα. Βρε άντε πήγαινε στην κουζίνα σου να ασχοληθείς με τα τέσσερα τυριά σου. Εδώ μιλάς με τον καθηγητή της μπάλα. Τα πάντα όλα. Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ