Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Punchinello: Διασκεδάζουμε τις ημέρες του Πάσχα σε έναν ασφαλή και πιστοποιημένο παιδότοπο!

ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Το Πάσχα έφτασε, οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν... Ελάτε στον παραμυθένιο χώρο του Punchinello, να γιορτάσουμε μαζί αυτές τις Άγιες ημέρες με πολύ παιχνίδι, έξυπνες δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους και λαχταριστές λιχουδιές. Στον πλέον εξειδικευμένο χώρο μας και με το πιο καταρτισμένο προσωπικό, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας για τις πρωινές ώρες με μόνο 4 ευρώ συμπεριλαμβάνοντας το κολατσιό του, τοστάκι και χυμούλι. Τα κορίτσια μας με την εμπειρία τους και την αγάπη τους για τα παιδιά, θα ασχοληθούν δημιουργικά και εποικοδομητικά μαζί τους μαθαίνοντάς τα κάθε φορά και καινούργια πραγματάκια. Τα χαμόγελά τους θα είναι η πιο ειλικρινή τους ένδειξη ότι περνάν καλά μαζί μας!!!
Γι΄ αυτό μη διστάσετε να έρθετε να μας δείτε από κοντά, να παίξουν τα παιδιά και εσείς να απολαύσετε ήρεμα και όμορφα το καφεδάκι σας γνωρίζοντας, ότι τα παιδιά σας είναι στα χέρια ειδικών παιδαγωγών! Εξάλλου ο παιδότοπος 
Punchinello, είναι ένας χώρος πιστοποιημένος και βαθμολογημένος με άριστα στην έκθεση αξιολόγησης του ΕΛΟΤ, τον μοναδικό οργανισμό που επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ασφάλειας και ειδικότερα για τα παιδιά, διενεργεί τις απαραίτητες ενέργειες για τον έλεγχο της ασφάλειας των παιδότοπων. 

Λ. ΣΤΡΑΤΟΥ 33, ΒΕΡΟΙΑ






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ