Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρεμιέρα φιλικών για τους Παμπαίδες Α του Φίλιππου Βέροιας

2 ΣΤΑ 2 ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΗ ΧΑΝΘ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Παμπαίδες Α του Φιλίππου Βέροιας στον αγώνα που έδωσαν στην Θεσσαλονίκη με τη ΧΑΝΘ. Οι Παμπαίδες των Ντέλλα - Δεληγιάννη ακολούθησαν την Ανδρική Ομάδα στη Θεσσαλονίκη και στον αγώνα που προηγήθηκε των Ανδρών στο ίδιο γήπεδο νίκησαν τους Παμπαίδες της ΧΑΝΘ... Τα παιδιά στη συνέχεια παρακολούθησαν τον νικηφόρο αγώνα των ανδρών (Handball Premier) και δημιούργησαν καλό κλίμα στις κερκίδες του Μ. Τσικίνας. Το τμήμα των Παμπαίδων Α θα συνεχίσει τα φιλικά του παιχνίδια και το
επόμενο Σαββατοκύριακο προγραμματίζει να αντιμετωπίσει το Ζαφειράκη Νάουσας. Τη Δευτέρα στις 12:00 γίνεται και η κλήρωση των αγώνων της ΕΣΧΚΜ και ανάλογα θα προχωρήσει και ο προγραμματισμός του τμήματος. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει σειρά φιλικών αγώνων μέσα και έξω από τη Βέροια με ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση και δεν ανήκουν στην ΕΣΧΚΜ. Μάλιστα οι έφοροι του τμήματος θα έρθουν σε επαφή με ομάδες από την Αθήνα και την Κεντρική Ελλάδα για να οργανώσουν παιχνίδια που θα στηριχτούν στην φιλοξενία των ομάδων σε περιόδους διακοπών.
Γούρι χαρακτήρισαν τους Παμπαίδες Α, οι Άνδρες του Φιλίππου και όπως υποσχέθηκαν θα το ξαναπάρουν μαζί τους!
Για μία ακόμη φορά ευχαριστούμε τον χορηγό μας κ. Κώνσταντίνο Νιώπα για την προσφορά των κρουασάν GLORIFOODS στα παιδιά του τμήματος.
Η αποστολή του τμήματος ευχαριστεί την ομάδα της ΧΑΝΘ για τη φιλοξενία και περιμένει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να ανταποδώσει και να συνεχίσει το καλό κλίμα πολιτισμού και αθλητισμού των δύο ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ